sähkeet
  [21-01-2007] maurizio  
k e i j o    p i k a s √§ h k e e t uusi s√§hke
Keijoilut Tampereella
Tampereen osakilpailun gaala j√§rjestet√§√§n t√§ll√§ kertaa H√§meenkadun sykkeen keskipiseess√§ sijaitevan Omenahotellin saunatiloissa. Gaalatiloihn p√§√§st√§√§n heti hikisen kisan j√§lkeen ja y√∂pyminen j√§rjestyy k√§tev√§sti samaisessa rakennuksessa eli Omppuhotellin l√§hes Monaco tasoisissa lukaaleissa. Y√∂pyminen + sauna maksaa noin 40-50‚ā¨ per Keijo riippuen osallistujam√§√§r√§st√§. Huoneissa mahtuu y√∂pym√§√§n nelj√§ henkil√∂√§, mutta jos esim tallipari haluaa y√∂n hiljaisina tunteina hieroa rauhassa seuraavan osakilpailun strategioita, voi talli varata 27,5‚ā¨ lis√§maksulla koko huoneen omaan k√§ytt√∂√∂ns√§.

Gaalatilat on käytettävissä aina puoleen yöhön asti. Sinne voi ja pitää viedä omat keimot ja muut aperiivit mukanaan. Koska saunatiloihin ei ole saatavilla on-demand tyyppisiä ravintolapalveluja, illallistamiseen on käytännössä kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1.
Nautitaan saunatiloissa Keijostandardin mukaan ehk√§ hieman vaatimaton kiusaustyyppinen pakettiratkaisu. Hinta 8‚ā¨.

Vaihtoehto 2.
Sonnustaudumme jo hyvissä ajoin ihokkaisiimme ja siirrymme yöhön nauttimaan laadukasta ja jokaisen yksilön omiin tarpeisiin räätälöityä illallista johonkin Keijostandardit täyttävään paikalliseen ravintolaan.

Ilmoittautuminen sähkeellä. Laita sähkeeseen myös kumpaa illallisvaihtoehtoa kannatat ja jos erikoistoiveita yöpymisen suhteen. Enemmän ääniä saanut vaihtoehto luonnollisesti voittaa.
- Maurizio Ciccioliina Maranello -


  [23-01-2007 11:45]  Murcus Tr√∂lli  
Allekirjoittanut testasi viime viikonloppuna Keijostandardit täyttävän paikan, jota kannattaa harkita = Coyote Bar& Grill (www.coyote.fi). Hyvän ruoan ystävänä kannatan kyllä vaihtoehtoa 2. McHevenillä ei varmaankaan ole syytä kulkea niin nenä pystyssä, etteikö voisi majoittua jonkin rakkaan kilpatiiminsä kanssa :)
  [23-01-2007 12:55]  Niigel  
Majoituksen suhteenhan Tampereella ei ole oltu tunnetusti turhan tarkkoja, mutta hyvästä ruoasta on nautittu aina kun päästään sisään ruokapaikkaan, joten Tröllin pöperöpaikka. Nimestä tulee jo mieleen Coyote Uglyn hyvä meininki.
  [24-01-2007 15:48]  Cagey  
Ilmoittaudun Tampereen rientoihin ja kannatan vahvasti vaihtoehtoa 2! Jää toivottavasti edes tarinat laadukkaasta ruoasta jälkipolville reissusta kerrottavaksi, jollei muuta muista...
  [24-01-2007 17:53]  Nalle Karhulitos  
Kun en ole tankkauksen suhteen turhan tarkka, äänestän päivällisvaihtoehto 1:stä sen logistisen ylivoimaisuuden vuoksi (mutta toki Kojoottikin käy!).

Huonejärjestelyissä vaadin päästä tallikaverini viekkuun..
  [24-01-2007 20:19]  David Greenfield  
Kuulostaa hyvältä tämä gaalasauna. Ja tietenkin luotan Murcuksen mahtavaan kulinaariseen ammattitaitoon mitä ruokailuun tulee, eli kakkonen rules!
  [25-01-2007 17:37]  Maxus  
Majoitus 4 henkeen laajennetussa motorhomessa sopii mainiosti. Illallispuolella kannattaisin myös 2. vaihtoehtoa. Keijoilu vaatii kuitenkin riittävän monipuolisen palauttavan aterian. Myös Slow Motionin ravitsemusterapeutti (edesmenneen Burger motorsin tallipäällikkö) Carrol McFeast antoi vahvan suosituksen vaihtoehdolle 2.
  [02-02-2007 16:42]  Luigi Liberon  
Ruokailun suhteen kumpainenkin vaihtoehto sopii samoin neljän hengen huone käy mainiosti Mehmetin kebabmiehille!
  [04-02-2007 22:39]  Buttistentti  
Butt-Heiteckin virallinen mielipide on, ettei näin kunnoitettavassa asemassa olevat ihmiset, kuten Kart-Keijot, voi syödä muuten kuin kunnolla ravintolassa. Elikkä tähän kohtaan tiimimme mielipide osuu kohtaan yksi.
Kakkoseen taasen päästyämme, niin mielipiteemme jalouden merkeissä on, että mielellämme majoitumme muidenkin keijojen kanssa saman oven taakse. Mitä enemmän keijoja samassa huoneessa, sitä paremmat bileet.
  [05-02-2007 17:06]  velbert bull  
ajamaan tullaan,mutta hurvittelun joudun jättämään väliin,kun seuraavana viikonloppuna on myöhästynyt firman pikkujoulu.
  [08-02-2007 10:07]  Buttistentti/korjaus edelliseen  
Butt-Heiteckin johto on tullut siihen lopputulokseen, että näin korkean profiilin tallin henkilökunta ei yövy missään retkeilymajassa, vaan parhaassa mahdollisessa hotellissa, mitä paikkakunnalta löytyy. Hege Kekechellolle sekä Pexi Onbuttille on siis varattu yksityis swiitti hotelli Ilveksestä. Heidän majoituskapasiteetti retekeilymajamajoituksessa voidaan siis käyttä muiden majoittamiseen.
Lojaalisuuden nimissä kuljettajamme kuitenkin osallistuvat muiden Keijojen iloksi saunomis-, syömis- sekä bailuosuuteen
  [08-02-2007 18:01]  torso  
TWR majoittuu butt-heiteckin tapaan ilvekseen ja osallistuu syömis jne muiden keijojen mukana.
  [11-02-2007 16:58]  Alain Proots  
Rectumille käy ihan hyvin neljän hengen huoneet ja pääasiahan on että itse viihtyy!
  [13-02-2007 11:40]  Murcus Tr√∂lli  
Joo ja TWR ja Butt-Heiteck varmaan laskeutuu Ilveksen katolle omalla helikopterilla ja laskeutumistasanteelta on tietenkin oma sisäänkäynti suoraan presidentinsviittiin. Hohhoijaa...
   Nimesi:  
Vastaus: