sähkeet
  [30-09-2006] MFIA  
k e i j o    p i k a s √§ h k e e t uusi s√§hke
Tuliko Duckshead maaliin B-finaalissa?
Alsonin tallipäällikkö Al Sondi pyysi MFIAa tarkistamaan tuliko J.D. maaliin kunnolla sytytysongelmiensa jälkeen. Tulosliuskojen mukaan tuli, 5 täyttä kierrosta kuten finaalin voittajallakin Luigi Liberonilla. Pisteet säilyvät ennallaan.

MFIA
  [30-09-2006 13:18]  Allu Boreeto  
Jokin mättää, sillä puheltuani Harry Potkurin kanssa, hän sanoo tulleensa minun perässäni maaliin. Silti J.D oli tulosluettelossa minun ja Harryn välissä ?????

Voisiko J.D antaa oman kommenttinsa asiassa.

( Sinänsä mulle ihan sama kun molemmat oli tuolla peräpeilin puolella... )

AlSon rules !
  [02-10-2006 14:05]  Jules Duckshead  
Ainoa mikä mätti oli auton sähköpuoli. Auto piiputti siinä vaiheessa kun Allu ohitti minut. Taisi olla AlSonilta tahallista häirintää varikkopilttuun puolelta kun ei ajamalla pääse ohi. Täältä tähän!
   Nimesi:  
Vastaus: