sähkeet
  [16-11-2005] D-Tours  
k e i j o    p i k a s ä h k e e t uusi sähke
Tere tulemast Tallinna nopea vauhti ja tunnelma
Tässä kaikille Keijoille Tallinnan GP:n aikataulut ja linkit by Iso D-tours

Kokoontuminen lauantaina 19.11 Länsiterminaaliin klo 7:15 paikallista aikaa (perillä Tallinnassa aika suunnilleen sama).

Laiva lähtee klo 8:00 ja kuljettajanamme toimii Eckerö Line, M/s Nordlandia. Rakennettu 1981 Saksassa. http://www.eckeroline.fi/fi/ Meille on varattu yksi 2hh hytti meno/paluu tavaroiden säilytystä ja mahdollisia väsyneitä Keijoja varten. Laivalla on mahdollista ja suositeltavaa ruokailla aamiaisbuffet, hinta 9€.

Perillä Tallinnassa klo 11:30. PASSIN TARKASTUKSEN jälkeen siirrymme Vladimirin tai muulla vastaavalla kuljetuksella radalle joka on Saurix kardikeskus, Pärnu mnt. 558a http://www.hobikart.ee/index.php?cID=46 Kisa alkaa 14:00, tähän päälle saunomme radan mahtavassa saunakompleksissa.

Radalta siirrymme jälleen takaisin Tallinnan ytimeen ja majoitumme suomalaiseen monumenttiin eli hotelli Viruun (business 2hh huoneet, saman tallin kuljettajat samassa huoneessa) noin klo 17:30-18:00. http://www.viru.ee/

Illan aloitus tapahtuu Beer Housessa jossa ruokailemme alkaen klo 19:00 (ruokalistat olleet tarjolla, muutama ei ilmoittautunut joten syö Kanaa) http://www.beerhouse.ee/ .

Tämän jälkeen ilta/yö/aamu/päivä Keijo-maista ohjelmaa. Paluu samalla laivalla sunnuntaina klo 18:00 B-terminaalista kohti Helsinkiä ja kotia.. Perillä Helsingissä 21:30.

Kaikille Keijoille Iso D-tours toivottaa matalia aaltoja, nopeita kierroksia, hyvää reissua ja..

Gentlemen, start Your engines, matka alkaa!

Farting Greenmen
matkanjärjestäjä
Iso D-Tours
  [16-11-2005 12:52]  Buttimetable  
Ensinnäkin suuri kiitos D-Tourssin koko henkilökunnalle. Tähän asti matkan järjestelyt ja informaatio on ollut ensiluokkaista. Siis SUURI KIITOS.
Yksi asia kuitenkin hieman hämmästytää, nimittäin paluuaikataulu. Olen suhteellisen luotettavalta taholta saanut tietooni, että Kekeckerö lähtisi sunnuntaisin kohti helsinkiä jo klo. 16.00. Tämä lienee parasta varmistaa, sillä muuten on iso joukko nopeita Keijoja Tallinnan rannalla ruikukttamassa.

http://www.eckeroline.fi/fi/document.asp?docID=144

Link: http://www.viroweb.com/linkit/aikataulut.asp?yhtio=Ecker%F6+Line&paiva=SU&SUUNTA=TAL&submit=HAE+TIEDOT
  [16-11-2005 21:21]  Farting Greenmen  
No niin.. Kiitos buttistentille kiitoksista ja korjataan paluuaikataulu Tallinnasta on siis klo 16:00! Helsingissä klo 19:30! Olin ollut täysin luottavainen kyseisen kuljetusyhtiön kirjalliseen tarjoukseen enkä tarkistanut asiaa netistä. On se kumma jos ko. vekotin liikkuu kerran päivässä ees/taas eikä oma henkilökunta tunne aikatauluja. Toista se on kansallisen lentoyhtiömme henkilökunta joka tuntee ja taitaa jokaisen päivittäisen 160 lähdön aikataulut ulkoa..

Pahoittelen asia virhettä ja toivomme tämän olleen ainoa matkassamme.

Farting Greenmen
Ei niin vastuullinen matkanjärjestäjä
   Nimesi:  
Vastaus: