tallitiedotteet
  [07-04-05] Rectum Racing  
v i r a l l i n e n    t a l l i t i e d o t e
BLUES MOTHERS
  Päävamman takia LeMansesta sivussa olevan Jules Ducksheadin uskotaan toipuvan ajokuntoon kahden viikon kuluttua ajettavaan VM-Karting Centerin GP-kisaan mennessä.
Asiantuntijat ovat tutkineet vamman tarkasti. Kyseessä on hiusmurtuma. Se on alueella, jossa normaalisti on hiuksia ja vähän aivotoimintaa, mikä tarkoittaa yleensä nopeaa paranemista.

- Jules Duckshead kertoi LeMansen ajon estäneen päävamman syntyneen tennisottelussa vaikkakin Keijo piireissä huhutaan jostain aivan muusta. Jos hän ei ole kertonut totuutta, niin sitten hän ei ole kertonut totuutta. Minä en välitä, vaikka hän olisi liukastunut baari-illan jälkeisessä taksijonossa tai kompastunut partaansa.
- Me emme aseta kuljettajillemme mitään rajoituksia. Emme ole koskaan tehneet niin,
tallipäällikkö Alain Proots vahvisti.
- Tärkeintä on nyt saada Julesin nuppi kuntoutettua VM-Kartingin osakilpailuun mennessä joten lähetimme Ducksheadin veljekset banaanilaivalla valtameren taakse suureen Amerikkaan, aina Chicagoon asti.
-Pääasiassa nestetankkauksesta ja Blues-mobilen testaamisesta keskittyvältä leiriltä onkin jo tullut positiivista palautetta Duckshead Brothersilta faksin muodossa.
”They'll never get caught. They're on a mission from team principal.”
 
Rectum Racing: Alain Proots