18 kuskia varmistanut
  [26-07-02]  
Siirtomarkkinoilla näyttää olevan rauhallista, mutta yksi mielenkiintoinen seikka löytyy kauden 2002 - 2003 varauksista: 18 kuljettajaa on varannut jatkopaikan ensi kaudelle. Mitä aikovat nuo kaksi kuljettajaa tehdä? Onko talli kenties vararikon partaalla? Onko turnausväsymys yllättänyt? Varauksensa vahvistamatta jättäneet kuskit ovat hallitseva maailmanmestari Leverin Tim Lemix ja tallinvaihtoa loppukaudesta suunnitellut Auto-Pippelin Juiceppe Verstuppuri. Onko tässä mahdollisuus nopeille varakuljettajille Velpert Bullille ja Alex Fieldslugille?
Jokatapauksessa MFIAn linja on, että kuskit haastatellaan ensin, joten vielä ei vapaita paikkoja ole mahdollista tarjota.

Kysymyksiä herättänyt Butt-Heiteckin Heke Kekechello haastateltiin MFIAn piinallisessa istunnossa ja viime kauden poissaoloista kärsinyt kuski lupasi kautta venttiliinnostimensa olla seuraavalla kaudella huolellisemmin mukana. MFIA ei tuomitse kurinpitorangaistuksia Butt-Heiteckille eikä Heke Kekechellolle, mutta jättää asiasta nootin.

 
MFIA,
k a r t - k e k e t  2002