WUBI'S PRE SPEKU
  [10-05-05]  
HOLA HOMBRES,

Long time no text. No nyt tulee taasen vähäsen. Ajattelin tässä luppoajan lomassa palauttaa hieman kansan mieliin, että mitä on mahdollisessa Kart-Keket finaalissa odotettavissa.

Vaikutta aika selkeästi siltä, että tallimestaruus on jo paketissa. Edellisen kilpailun huikealla pistesaldolla (33p.), vetäisivät Tollot Wackerit jo Perseeseen selkeän 10 pisteen kaulan. Toki tuo ero on vielä kiinni otettavissa, mutta vaatii Tolloilta jo jonkin muotoista huti vetelyä ja Perseen pitää pysyä tiukkana koko kisaviikonlopun ajan. Tallimestaruus onkin näiden kahden kauppa. Muilla ei ole oikeastaan edes teoreettisia mahdollisuuksia saada Wackereita, eikä edes Persettä kiinni.

Pronssitkin vaikuttavat jo jaetuilta. Perse on yhtä varma hopeamitalisti, kuin Tollo kultamitalisti. Pronssille tulee näillä näkymin sijoittumaan Mehmet Scuderian keijukaiset. Perse on näiltä kavereilta karannut jo kauan aikaa sitten niin kauas, että finaaliviikonloppuna ei ole odotettavissa edes perseen läheisyyttä. Toki moottoriurheilussa kaikki on mahdollista, mutta siihen, että Mehmet pääsee edes lähelle, tarvitaan Perseen totaalista leviämistä. Eroa nimittäin on jo 19 pistettä. Sikälikin on uskottava, että Jean Hankeyn enkelit kuittaavat pronssin, sillä takana tuleva talli, Alson, on jäänyt Mehmeteistä 9 pistettä.

Mutta mutta. Sitten alkaakin tiukimmat taistot. Neljännestä sijasta tullaan käymään hyytävän verinen kamppailu. Alsonin ja Slowmotionin ero on vaivaiset kaksi pistettä. Järkevällä ajolla ja yhteistyöllä nämä kaksi tiimiä voisivat syöstä Mehmetin ulos mitalisijalta. Uskon, että molemmat tiimit ajavat aivan hulluna Mehmetiä kiinni ja tämä saattaa olla jomman kumman tiimin kohtalo. Menee yliyrittämiseksi ja sehän tunnetusti tässä lajissa maksaa aikaa ja sijoituksia. Alsonilla näkisin olevan erittäinkin hyvät mahdollisuuden Mehmetin tavoittamiseen. Varsinkin kun ottaa huomioon Boreeton loppukauteen löytämä vauhti (ed. kisan voittaja), sekä Cageyn hieman penkin alle mennyt kausi. Cageykin on varmasti parempi kuljettaja, kuin mitä tämän hetkinen pistetilanne antaa ymmärtää. Slowmotion sen sijaan tarvitsee täydellistä onnistumista, jotta saavat edes Alsonin kiinni. Ei toki mahdotonta, mutta äärinmäisen vaikeaa. Mehmetin kiinni saaminen olisi jo historiallista luokkaa.

Sitten tuleekin kolme seuraavaa tiimiä todella tiukassa paketissa. Ensin tulee Rectum, sitten Butt ja kolmantena FART. Siinäpä mukava ketju. Nämä kaikki ovat toistaan pisteen päässä siten, että Rectum on kerännyt 94, B-H 93 ja FART 92 pistettä. Näiden tiimien kesken taistellaan enään vain kunniasta. Podiumille ei näillä tiimeillä ole asiaa. Nähdäkseni näistä vahvimmilla on Rectum. Rectumillahan ajaa sarjan omat "Tero Nuppi" ja "Esa Nahka". Duckheadin kyvyt tiedetään ja hän tulee olemaankin se lenkki jolla Rectum pysyy tämän ryhmän kärjessä. Huevon lahjattomuuskin on varsin hyvin kaikkien tiedossa. Tämä taasen saattaa olla juuri se heikoin lenkki, jolla Rectum saatta paikkansa menettää. B-H:in kuljettajat ovat molemmat ajaneet varsin tasapakua kautaa. Luultavimmin paksuus jatkuu tässäkin kisassa. Kekechello sentään hieman väläytti edellisessä kilpailussa, mutta tiimin tasapainon palautti paikalleen Onbuttin räpellys. Hieman samanlainen on tilanne takaa puhaltavassa FART:issakin. Greenfield on räpeltänyt koko kauden pimeyden valtakunnassa, ja edellisen osakilpailun A -finaalipaikka oli vain pieni virhe tilastossa. Bull sen sijaan saattaa tehdä omalla ajollaan sen, että B-H joutuu tyytymään 8. sijaan.

Sitten tuleekin ehkä koko viikonlopun kiihkein taistelupari. Sijoilla 9. & 10. pitävät perää McHeven ja Pippel. Molemmat ovat keränneet kuluvalla kaudella vasta 78 pistettä. Sillä ei tulevana viikoloppuna ole kummallekkaan tiimille mitään merkitystä. Aino tavoite näille muiden kilpailijoiden jarruille on olla jotain muuta kuin viimeinen. Tiukkaa tulee, sillä Hevenin kuljettjata ovat tasaisia, kun taas Pippeleistä toinen tulee maaliin huomattavasti nopeammin kuin toinen. Ratkaisevaksi kysymykseksi tässä parissa nousee se, että pystyykö Pipe olemaan tarpeeksi lähellä Hevenin hitaampaa kuljettajaa, sillä Fieldslug tulee kyllä aivan varmasti karkaamaan muilta tämän porukan kuljettajilta.

Tässäpä kaikille kuljettajille, faneille sekä anti-faneille pureskeltavaa. Kommentit ovat toivottavia, sillä tämähän on foorumi, jossa keskustelu on vapaata. Lupaan vastata kaikkiin komentteihin ja tehdä parhaani vesittääkseni ne täysin.

WUBI BALLENIUS
 
WUBI BALLENIUS,
k a r t - k e k e t  2005